Knowledge management als trigger voor innovatie

Disruptieve innovatie. Legal Tech. Digitale transformatie. Slechts enkele van de buzzwoorden die nu ook echt hun intrede in de Belgische advocatuur hebben gedaan. Zijn het gewoon modewoorden die ook weer vanzelf zullen overwaaien of is er echt meer aan de hand? De ondernemende advocaat beseft toch wel dat de advocatuur op een keerpunt staat. Het zal anders moeten. De advocatuur zal zich moeten heruitvinden, vernieuwen. Maar ... hoe pak je dit concreet aan?

In de interactieve opleiding "Knowledge management als trigger voor innovatie" worden volgende onderwerpen besproken:

• Wat is de impact van nieuwe technologieën zoals artificiële intelligentie op knowledge management? Knowledge management vandaag en morgen.

• Het vermarkten van kennis vanuit intern kennisbeheer. Een eerste stap naar digitale transformatie van het traditionele business model. Digitale transformatie in de praktijk.

• Wat is business model innovatie? Wat zijn de bouwstenen van een business model?

• Welke types van innovatie zijn er en welke innovaties renderen het meest?

Wil je er graag volgende keer ook bij zijn? Klik hier en je weet als eerste wanneer deze open opleiding opnieuw wordt gegeven. De plaatsen voor onze opleidingen zijn beperkt, maar snelle inschrijvers worden steevast beloond met een early bird korting!

#knowledgemanagement #legalinnovation #2knowhow2